Red Harbour Safe Haven for Startups

Over Hans Rood

Ik werk als zelfstandig ondernemer en ben eigenaar van Red Harbour 

 

Het grootste deel van mijn carrière heb ik gewerkt als programma, project - en lijnmanager voor corporate ondernemingen. Veranderingen realiseren is altijd mijn grootste kracht geweest. Deze corporate ondernemingen hebben mij de mogelijkheid gegeven om in een grote diversiteit van disciplines te werken. 

 

Ik heb altijd een sterke focus gehad op innovatie en verbetering, zowel aan de menskant als aan de inhoudelijke/technische kant. Met een universitaire opleiding informatica heb ik hier een goede basis voor gelegd. Ik ben mensgericht en heb een sterke overtuiging dat verandering wordt gedreven door mensen. Technologie en processen maken de verandering mogelijk. 

 

Met de oprichting van Red Harbour heb ik mijn focus verlegd van zelf aan het roer staan naar het delen van kennis- en ervaring met startups en scaleups. Acht jaar lang ben ik leidinggevende geweest van een team (tot 25 medewerkers) van transitiemanagers. In deze periode heb ik enorm veel ervaring opgedaan bij het ondersteunen van mensen die voor grote uitdagingen staan bij transities die zij leiden en hun persoonlijke- en vakmatige groei hierbij. Deze ervaring zet ik nu in bij de groeiversnelling die ik aan startup/scaleups biedt.

 

Kan ik je helpen of wil je meer weten? Neem gerust contact op.  Ik sta altijd open voor een gesprek. 

 

Hans Rood

NL  -  UK

Red Harbour op Social Media: