Red Harbour Safe Haven for Startups

Groeien is als het maken van een reis

De naam Red Harbour verwijst naar de ontdekkingsreizen die in het verleden hebben plaatsgevonden om nieuwe delen van de wereld te ontdekken. Een ontdekkingsreis was altijd een riskante onderneming. Het doel was onbekend, de zeeën konden ruw zijn en piraten zouden kunnen aanvallen. Een veilige haven en een goede voorbereiding waren nodig om te kunnen reageren op veranderende omstandigheden en soms gevaar.

 

De haven is de plek voor beschutting en voorbereiding

De haven is de plek waar de reis begint. 'Red' verwijst naar mijn Nederlandse achternaam 'Rood'. De haven is een veilige plek voor ondersteuning, beschutting en voorbereiding. Het starten van een bedrijf of het laten groeien van een bedrijf leidt naar onbekende gebieden. Daarom is het belangrijk om een ​​plek te hebben voor beschutting en voorbereiding. Alleen op deze manier kan een bedrijf groeien. In analogie met de grote ontdekkingen kan het zijn dat je meerdere keren van richting moet veranderen. Als je je daarvan bewust bent en tevens voorbereid bent, zul je succesvol zijn.

 

De zee is ruig maar het schip blijft op koers

Hoewel de zee er vaak vriendelijk uitziet, kan deze plotseling veranderen in een ruige plek waar stuurmanskunst essentieel is.  Als je een ervaren kapitein bent, lijken de golven minder hoog en de stroming minder sterk. Ondanks het zware weer houdt een bekwame kapitein controle over het schip. Als je je bestemming wilt bereiken, moet je de haven verlaten en kun je beter maar goed voorbereid zijn om adequaat te reageren op onverwachte situaties. 

Groeireis

NL  -  UK