Red Harbour Safe Haven for Startups

Wat is de werkwijze van Red Harbour?

Red Harbour streeft naar langdurige relaties waarin het werken op basis van vertrouwelijkheid en expertise centraal staan.

 

Red Harbour heeft de veilige haven gekozen als metafoor van het vertrekpunt en plaats van beschutting voor de reis van de ondernemer. Red Harbour ondersteunt de ondernemer in zijn reis. Soms intensief en soms meer op afstand. Op strategisch niveau en vooral ook met praktische invulling en oplossingen. De groei van de onderneming en de ondernemer staan altijd centraal.

 

Het eerste gesprek is altijd een gratis gesprek van een uur waarin we kennis maken en de vraagstelling/doelstelling doornemen.

 

Het is belangrijk om vooraf duidelijkheid te hebben over aanpak en kosten. Dan weet je van te voren waar je aan toe bent. Daarom komen we hierover altijd tot overeenstemming voordat de werkzaamheden aanvangen.

 

Red Harbour maakt zoveel mogelijk gebruik van een bewezen aanpak, zoals bv LEAN Startup, Scrum en LEAN. Tevens put de eigenaar uit zijn lange persoonlijke ervaring van het coachen van verandermanagers. 

 

Is iets niet duidelijk stel dan gerust een vraag.

 

Hier vind je de contact informatie, algemene voorwaarden en privacy statement.

Werkwijze

NL  -  UK